Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 18.11.2013
Autostani oli palanut pari lamppua,ensin poika sanoi ette hän voi kyllä ne vaihtaa kun katsot minkälaiset lamput tarvitan.Ei se ollutkaan niin helppoa se katsominen.Päätinkin katsoa netistä sopivan korjaamon ja viedä auton sinne.Kohdasta autonhuolto löytyikin monennäköistö nimeä joita ei edes huoltamoksi tunnistanut,soittelin muutamaan ja selvisi ette huoltavat vain omia merkkejään.Löytyivän sieltä sitten sellainenkin joka lupasi laittaa lamput heti kun tuon auton sinne,vähän harhailtuani löysinkin paikan.Yllätykseksi se olikin sen katsastuskonttorin vieressä jota yleensä käytän,mentiin vaan toiselta puolelta taloa.Onhan tämä hyvä tieto jos katsastuksessa joskus jotain ilmenee.Itse lampunvaihdot sujui noin viidessä minuutissa.Nyt voin ajalla pimeälläkin turvallisesti.


Kirjoitettu: 13.11.2013
Vaihdoin tuoleihini uudet päälliset,ensin kävin ostamassa kunnon nitojan sitten ruuvasin istuinosat irti, loppu olikin nitomista.Arvaatko kumpi on uusi kangas?


Kirjoitettu: 30.9.2013
Laiskuuttani lähdin kauppaan autolla,joskin huonolla omallatunnolla kun matkaa on noin 1 km. Rapussa tapasin naapurin joka oli myös lähdössä kauppaan joskin kävellen,heillä ei ole autoa,annoin kyydin ja naapuri sai tuotua samalla enemmän WC-ja talouspaperia.Omatuntokin vaikeni.


Kirjoitettu: 19.9.2013
On ollut paljon puhetta että passin saaminen on hidasta siksi minäkin hain kiireesti jo uuden vaikka vanha on voimassa vielä joulukuulle.Varasin ajan netistä 9.9 ja sain ajan 12.9 ei minusta pitkäaika,eilen tuli tekstiviesti passista ja tänään hain sen R-kioskilta.Aikapian minun mielestäni.Minä asun Hesassa ja ystäväni sai yhtäpian Savonlinnassa.


Kirjoitettu: 7.9.2013
Lähdin tänään junalla synttäreille ja otin ristikoita ajankuluksi hyvinhän se aika kuluikin jopa niin hyvin että menin pysäkin verran liian pitkälle.Onneksi toinen juna tuli takaisinpäin vähän ajan kuluttua että en pahemmin myöhästynyt.Opetus,ei ristikoita junamatkalle ei ainaskaan lyhyille matkoille.


Kirjoitettu: 4.9.2013
Sain viimeinkin aikaiseksi siiivota kesän pölyt pois tulin kyllä mökiltä jo sunnuntaina vaan en ole aikaisemmin muka ehtinyt.Nyt aloitin Hylalla tamppauksen ja imuroinnin sekä pölyjen pyyhinnän kyllä sitä pölyä olikin vesiastian pohjalla aika paljon,se kun sieltä niin helposti näkyy.Sitten vielä pesin lattiat höyrypesurilla sekin rätti tuli niin likaiseksi että lähteneekö pesussakaan puhtaaksi.Pitää pestä koneessa, käsipesussa ei lähtenyt.Nyt sen taas huomasi minkälaista Hesan kesäilma on,onneksi pääsen maalle kesäksi.Nyt on hyvä mieli kun homma tuli tehtyä.


Kirjoitettu: 16.8.2013
Hain eilen autoni pois fiksauksesta ,olisikohan se suomennettuna jotain hiontavahaus ja siistintä.Oli miten oli mutta auto on nyt kuin uusi en meinannut eden omakseni tuntea kun sen näin.Oli auton pinta palanut auringossa vaaleaksi mutta nyt on taas upean punainen ja kirkas.Harmitti kun satoi tullessa,vaan ajoin hitaasti ja vältellen vesilätäköitä ettei pinta likaantuisi.Hyvin pääsin perille vaikka matkaa oli 55 km.Nyt vaan ihailen kaunista autoani ,vesipisarat katollakin ovat kuin helmiä.


Kirjoitettu: 14.8.2013
Miniä laittoi juuri meilin lehtijutusta jossa hän oli viemässä perheen esikoista ekapäivää ekaluokalle,sattui paikallislehdentoimittaja olemaan paikalla ja tekivät siitä jutun kuvien kera.Nyt mummikin pääsee osallistumaan kouluunmenoon näin etäältä.


Kirjoitettu: 31.7.2013
Tänään 11v lapenlapsi joka on luonani käymässä onki tekokalalla laiturilta pienen hauen itse en ole kostaan saanut.Kekokalalla ja tekomadoilla ongitaan kun täältä ei matoja tahdo löytyä.Putsattiin myös vanhaa venettä kuntoon ja siellä majaili 8 cm pituinen ja pullea etana en niin suurta etanaa ennen nähnytkään.


Kirjoitettu: 9.7.2013
Tänään kun oli vähän tyynempi päivä niin sain vihdoinkin laskettua verkot veteen eihän se ihan helppoa ollut yksinään kun nyt pitää olla kaikki merkkiliput sun muut.En muistanutkaan miten rikkinäinen mun verkko on mutta kun olin jo laskemassa niin annoin olla,on minulla jo uusikin verkko hankittu,pitäneen vaihtaa vaan odottelen että saan kaverin silloin mukaan.


Kirjoitettu: 6.7.2013
Viimeviikolla päätin pestä ison kaislamaton kun pesula ei sitä ota.Vein sen laiturille ja jynssäsin ensin pelkällä vedellä jäi vielä pari kohtaa jotka eivät lähteneet ja huonolla omalla tunnolla tiputin muutaman tipan mäntysuopaa niihin kohtiin,lika lähti.Kun se märkänä painaa aika paljon niin jätin sen valumaan laiturille kun taivaskin oli ihan kirkas.Illalla tarkistin että ei vieläkään näy pilviä ja menin nukkumaan.Yöllä heräsin kun alkoi sataa kaatamalla ja satoi aamullakin sekä pitkin päivää,huuhtautuipahan kunnolla.Pakkohan se oli sitten märkänä raahata terassin kaiteelle kuivumaan.Nyt se on kyllä kuiva .


Kirjoitettu: 20.5.2013
Kirjoitin aikaisemmin blodin rimpsulakanoista ja joku halusi nähdä ne joten pitihän niistä ottaa kuva.Nyt yritän laittaa kuvaa tähän saa nähdä onnistuuko kun minä en ole mikään tekniikanihmelapsi.


Kirjoitettu: 15.5.2013
Viimeinkin sain aikaiseksi pestyä ikkunat, täytyy sanoa että kyllä höyrypesurista oli paljon apua ei tarvinnut käyttää pesuaineita ja ulkoikkunastakin lähti "töhkät"pois joita en ollut ennen saanut lähtemään.


Kirjoitettu: 16.4.2013
Eilen päätin piristää harmaata päivää laittamalla kukalliset rimpsulakanat.Eikun silittämään huhhuh en muistanutkaan kuinka hankalaa se on,pussilakanassa on vielä välirimpsu pitsin paikalla ja tietysti reunat rimpsuilla niinkuin tyynyliinassakin.Helmalakanassakin on kunnon rimpsut.Luulen ettei tämän jälkeen tähän huusholliin pitkään aikaan rimpsulakanoita laiteta.Selkä ei yhtään moisesta hommasta tykännyt kiukutteli vähän koko illan.


Kirjoitettu: 14.4.2013
Kun luin tämänpäivän runon se oli minusta niin osuva ette päätin kertoa sen teillekkin.Se kuuluu näin:
On väsynyt ja harmaa maa.
Ja märkää lunta putoaa.
Ja yli meren aution
soi tuulen laulu lohduton.
On huhtikuu.On vaikein aika maan.
Nyt kevät itkee luomistuskassaan.
Tämä on Saima Harmavan runosta Huhtikuu.


Kirjoitettu: 5.4.2013
Kerran kävin lääkärissä ja kerroin samalla että minulta tulee välillä vertä nenästä ihan holisemalla johon lääkäri sanoi ettei nenästä voi tulla vertä holisemalla minä väitin ette tulee lääkäri käski sitten tulla näyttämään kun sitä tulee.Kun sitä taas tuli niin otin talouspaperirullan nenän alle ja ajoin autolla näyttämään.Minut vietiin suoraan toimenpidehuoneeseen ja haettiin lääkäri paikalle.Hän kauhistui ja sanoi ettei hän tälle voi mitään tehdä ja käski tilata taksin.Hoitajan piti jopa saattaa minut taksiin joka vei minut sairaalaan.Sairaalassa nenästä poltettin suoni ja paperissa luki ette vertä tulo pulppuamalla.Taksilla kotia,auton hain vasta seuraavana päivänä.Silloin teki mieli sanoa ette mitäs minä sanoin.Voi potilaskin olla joskus oikeassa.


Kirjoitettu: 28.2.2013
Eilen tein päätöksen pölynpoistosta kotona. Se tarkoittaa Hyla-siivousvälineen ostoa. Koti raikastui, sisäilman pesun ja veteen kiskotun huone- ja tekstiilipölyn hujahdettua imurin vesisäiliöön. Kylläpä ihosta irtoava liika aurinko Kanarianmatkan jälkeen sekä pölypunkitkin jäivät veden pinnalle kuin vaahtona. Se mikä kaikkein parasta pölyt jäivät vesisäiliöön ja sitä myötä vc-pönttöön.
Tästä eteenpäin en enää osta suodatinpusseja "pölyimuriini"; ensinnäkin perintöimurini muutti pois ja uusi "ihme" tarvitsee vain vettä.


Kirjoitettu: 14.2.2013
Eilen päivällä kun menin kylppäriin ei syttynyt valoja ajattelin tietenkin että lamppu on palanut ja läksin kauppaan ostamaan uuden.Vaihdoin lampun vaan ei valoja tullut vieläkään sitten huomasin ettei pyykkikonekkaan toimi vaikka siellä on pyykit.Sähkötaulusta huomasin sulakkeen palaneen ,korjasin asian vaan ei vieläkään mikään toiminut.Soitin huoltomiehelle joka kävi katsomassa taloyhtiön taulusta sieltäkin eli sulake palanut hän laittoi uuden ja se kärähti heti.Pesukone on varmaan hajonnut kesken kaiken ei uskalla enää kokeilla.Onneksi meillä on taloyhtiössäkin pesukoneet että sain märät pyykit pestyä.

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.