Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 29.12.2014
Kun viimeyönä oli täällä -17,2 astetta pakkasta niin petuniatkin paleltui parvekkeella.Yhden purkin olin nostanut sisälle ja siinä kukat vielä kukkii,kääntyvät kylläkin jalkalamppuun päin.


Kirjoitettu: 27.12.2014
Tänään kävin ostamassa itselleni semmoiset niinkuin töppösen näköiset tallukkaat joissa ei tarvitse sitoa nauhoja senkun vaan työntää jalkoihinsa,otin vielä senverran isot että mahtuu villasukatkin.Ajattelin saavani houkuteltua itseni paremmin lähtemään lenkille kun helppo pukeutua,minusta kun on tullut vähän laiska lähtemään.Mukavalta tuntuvat jaloissa ja olivat alennusmyynnissäkin.


Kirjoitettu: 26.12.2014
Minusta on vähän erikoista että lasitetulla parvekkeella hyasintit paleltui mutta petuniat senkun porskuttaa,kukat on kyllä haaleanpia kun kesällä.Olisin veikannut toisin päin.


Kirjoitettu: 22.12.2014
Tänään onkin sitten ahkeroitu,ensin siivottu ja sitten paistettu kinkku,pipareita sekä torttuja.Huomenna sitten huilaillaan että jaksaa viettää aattoa isossa porukassa jonne olen menossa jo puolilta päivin.


Kirjoitettu: 10.12.2014
Tänä aamuna heräsin jo viideltä kun piti menna suihkuun pesemään tukka ennenkuin katkaisevat taas vedet.Tässä jo kovasti toivoo että naapuri saisi remonttinsa valmiiksi  on siitä niin paljon riesaa.


Kirjoitettu: 10.12.2014
Tänä aamuna heräsin jo viideltä kun piti menna suihkuun pesemään tukka ennenkuin katkaisevat taas vedet.Tässä jo kovasti toivoo että naapuri saisi remonttinsa valmiiksi  on siitä niin paljon riesaa.


Kirjoitettu: 3.12.2014
Olin viikonloppuna 7 v pojan synttäreillä ja siellä tuli puheeksi flunssarokotukset,minä sanoin etten ota kun ei mulla ole ollut flunssaa moneen vuoteen enkä ole ottanut rokoituksia.No,eilen sitten nuha jo alkoi nyt vuotaa jo solkenaan.


Kirjoitettu: 27.11.2014
Kävin tiistaina Tallinnassa ja vaikka eteläänpäin mentiin niin siellä oli vielä kylmempää kuin Hesassa.Etenkin kylmä kova tuuli tuntui ikävältä.Leikkuutin tukkani vaan kampausta ei kannattanut laittaa,ravintola hinnatkin oli siellä suunnilleen samat kuin täällä.Viinanhinnat oli vissiin halvemmat päätellen siitä miten paljon sitä laivaan kuskattiin.Mukavinta oli kun sai vaihtaa kuulumisia serkkutytön kanssa hytissä.


Kirjoitettu: 18.11.2014
Tänään piti minulla olla pyykkipäivä vaan kun vain pyykit alas niin koneissa oli laput että ovat rikki,molemmat.Toinen on mennyt rikki tänäaamuna ja toinen jo viime viikolla.Juuri kun minä aloin tottua ja tykätä näistä pyykkipäivistä niin näin kävi.Onkohan tämä jonkinlainen vihje että minun pitäisi sittenkin ostaa itselleni uusi pesukone rikki menneen tilalle.


Kirjoitettu: 4.11.2014
Olipa ilo käydä katsastuttamassa auto kun ei ollut mitään vikaa ja kehuivat vielä että on hyvässä kunnossa,eivätkä edes lisänneet että ikäisekseen niin kuin itselle joskus sanotaan omassa tartastuksessa.Kerkesin vielä kotiinkin ennen kuin alkoi sataa vettä.En ole vielä vaihtanut talvirenkaitakaan autoon,pitää miettiä vaihdanko ollenkaan vai jätänkö seisomaan.


Kirjoitettu: 27.10.2014
Tänään kun tihuutti vettä ja muutenkin laiskotti niin kävin kaupassa autolla,joskin vähän huonolla omallatunnolla kun matkaa on vain noin yks kilsaa.Tulikin sitten ostettua paljon enemmän kun mitä oli listalla,kun nyt on autolla,hyvä kun jaksoin ne autosta kotiin kantaa.Esim.hunaja-ja vesimelonit kokonaisina.


Kirjoitettu: 17.10.2014
Eilen oli luonani 12 ja 10 vuotiaat pojat käymässä ja piti keksiä heille jotain tekemistä ulkona kun sisällä kiinnostavat enää vain tietokonepelit.Onneksi muistin että meidän lähellä on puisto jossa on polkuautoja,sinne suostuivat lähtemään ja siellä aikaa vierähtikin toistatuntia.Kun kotiinkin palattiin vielä mutkan kautta niin tuli ihan hyvä ulkonaoloaika.Sitten eikun syömään.


Kirjoitettu: 10.10.2014
Luin lehdestä että rauhanpalkintoehdokkaana on myös Vladimir Putin.En oikein tiennyt miten tähän tietoon suhtautuisin,onko joku tosissaan vai onko tämä vitsi.Tai voihan tämä olla ironiaakin.Mitä mieltä te muut olette.


Kirjoitettu: 6.10.2014
Eilen kävin Kaapelitehtaalla jossa oli kirpputori.Empä ole koskan ennen nähnyt kirpputorille mennessä jonoa mutta nyt oli, 10 minuttia piti jonottaa.Päästivät silti niin paljon väkeä kerralla etten minä siellä mitään nähnyt katsella.Kyllä sieltä jotkut näyttivät löytävän, kantoivat monta isoa kassillista.Oli siellä lauantainakin kuulemma ollut pitkä jono.Minä en ostanut mitään.


Kirjoitettu: 4.10.2014
Luin tänään Frida Kahlon elämäntarinaa ja ajattelin ettei tavallisesta selkäsärystä todellakaan pidä ruikuttaa.Hän sairasti polion kuusivuotiaana ja 18 v.oli bussikolarissa jossa rautatanko meni selästä läpi ja tuli ulos vaginata.Kärsi kipuja sekä selkäsärkyjä koko loppuelämänsä ja joutui pitämään rautaista korsettia.Silti hän maalasi upeita tauluja joita arvostettiin ympäri maailmaa.


Kirjoitettu: 29.9.2014
Keräsin mökiltäni kassillisen pihlajanmarjoja ja pakastin ne jo siellä.Kotiin tultuani tein niistä marmelaadia.Nyt käytän sitä rahkan ja raejuuston kanssa.Yksi lusikallinen kerrallaan riittää antamaan vahvan maun.Nyt olen jäänyt koukkuun,se lusikallinen on ainaskin joka päivä saatava.Mitähän se sisältää kun se niin koukuttaa,lisännyt en ole ainaskaan muuta kuin sokeria ja vähän vettä ?


Kirjoitettu: 24.9.2014
Tässä muutama päivä sitten oli keittiön pöydälläni kymmenkunta muurahaista,tuhosin ne vaan jäin ihmettelemään että mistä ne on tänne tulleet.Asun kivitalossa ja kolmannessa kerroksessa.Toin kyllä mökiltä 7 kukkapurkkia muuta nekin on parvekkeella eikä siellä näy murkkuja.En nyt ole ollut kamalan tarkka tuon siivoamisen suhteen kun selkä on kipeä mutta olen kumminkin pessyt lattiatkin hyörypesurilla.En kylläkään sohvan enkä sängyn alta,ei selkä taivu.Pöydät olen kyllä pyyhkinyt eikä niitä ole enää näkynyt ,mutta en vaan tajua miistä ne oli tulleet.Eikä täällä ole kahteenkymmeneen vuoteen ennen näkynyt ainuttakaan.Keksiikö joku mistä on tulleet?


Kirjoitettu: 22.9.2014
Käytin eilen illalla niin hyvin hammaslankaa että paikka irtosi hampaasta.Tänään sitten piti lähteä hammaslääkäriin tietenkin.Se vaan ei selän "kiukuttelun" vuoksi ole ihan helppo juttu kun sukkien jalkaan laittaminenkin on jo akropaatisuoritus.Kengat saa hyvin kun on pitkä kenkälusikka.Autollakaan ei kannattanut lähteä kun istuminen ei nyt ole "herkkua"eikä parkkipaikkaa olisi kuitenkaan läheltä löytynyt.Eikun kävelemään,onneksi lääkäsissä oli ihanasti tukeva tuoli.Pois tullessa alkoi sitten vielä sataakkin mutta onneksi ei silloin vielä tuullut.Nyt onkin täällä jo ihan ilma.


Kirjoitettu: 6.9.2014
Kaunista ja kesäistä kun täällä onkin niin on se vaan kotia lähdettävä,postikin sinne jo menee.Tänään olen laittanut paikkoja talvikuntoon ja pakannut kun huomenna on tarkoitus ajaa kotia 400km.Auto tulee taas ihan täyteen kaikenlaista on hilloja,mehuja ja pakasteita ja onhan osa kesäkukistakin vietävä parvekkeelle.Niitäkin on kaikkiaan 7 purkkia,viime jouluinen amaryllyskin on alkamassa juuri kukkia.


Kirjoitettu: 5.9.2014
Kerran ystävä toi minulle kaktuksen ja sanoi ettei se sitten kuki.Meni vuosi aikaa ja sitten kaktus alkoikin kukkia,siihen tuli monta pientä keltaista kukkaa.Kerroin ystävälle asiasta ja hän oli käynyt kukkakaupassa josta oli kaktuksen ostanut kertomassa kukista.Myyjä oli sanonut että äärimmilleen rääkättynä se saattaa kukkia.Ei oikein kuulostanut kivalta.Myöhemmin olen kuullut että kaktukset vaatiikin kuivan kauden kukkiakseen. 

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.