Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 24.12.2015
Kirjoitettu: 17.12.2015
Eilen asioilla käydessäni päätin hyödyntää New Hairstoren kampauksien hinnanalennusta ja menin Kamppin, jossa olen käynyt ennenkin,vaan eipä löytynyt mistään vaikka kyselin.Kysyin toisesta kampaamosta mutta niiden hinta olisi ollut 59,00e,en mennyt.Kotimatkalla kyselin muiltakin kampaamoilta,mutta nyt oli kaikki varattuja,kuulemma koko viikon on kiirettä näin joulun alla.Onneksi tämä Pekkasen kotikampaamo toimii edelleen,ehtei täällä tehdä viimeisiä muotivillityksiä eikä ihan viimeisen päälle muutenkaan,saa kelvata,ainaskin toistaiseksi.Vielähän tuota ennätän kokeilla uudestaan ennen matkalle lähtöä.


Kirjoitettu: 22.11.2015
Tänään olin Kaapelitehtaalla Martin markkinoilla jossa oli virolaisia tuotteita esiteltävänä ja maisteltavina.Ihmisiä oli ihan tungokseen asti.Tuli sieltä tehtyä ostoksiakin.


Kirjoitettu: 7.11.2015
Menin eilen messuille, jossa muualla asuva ystäväni oli esittelijänä ja olin hänelle kartturina pois tullessa.Tuli minun luokseni yöksi.Tein hänelle täksi aamuksi kartan että osaa takaisin messuille ja taas illalla tänne.


Kirjoitettu: 29.10.2015
Eilen illalla minun teenkeittimeni,kaupassa niitä kylläkin myydään kahvinkeittiminä,teki tenän eikä suostunut enää kuumenemaan.Kaivoin esiin kakuutodintuksen ja yllätyksekseni huomasin sen olevan vielä voimassa,yleensähan ne menee rikki vasta sitten kun takuuaika on just mennyt umpeen.Eikun tänään kiikutin sen takaisin kauppaan ja sain uuden tilalle,eihän sieltä enää samanlaista löytynyt mutta osapuilleen,tässä ei ole ajastinta niinkuin entisessä,on kuitenkin automaattinen katkaisu.Eikä lisähintaa tarvinnut maksaa kuin 0,95 e.On taas 24 kk takuu,toivottavasti tämä paremmin kestää.


Kirjoitettu: 12.10.2015
Viimeinkin sain, eilen, uudet rullaverhot laitettua parvekkeelle kun poikani tuli avuksi.Yhdessä niitattin tekemäni verhot tankoihin ja poika nosti ne paikoilleen parvekkeen katton.Keväällä ne on jo tosi tarpeen.Entiset hajosivat kun aurinko oli ne polttanut.


Kirjoitettu: 6.10.2015
Tänään oli lukupäivä,luin sellaisen kirjan kuin Äidin lokikirja jonka on kirjoittanut Saara Villa ja se kertoo hänen äitinsä Kyllikki Villan päiväkirjoista heidän yhteisiltä matkoiltaa,kun Saara oli 5-10 vuotias.Matkat tehtiin rahtilaivoilla.Lukiessa piti pitää karttakirjaa mukana että pystyi seuraamaan heidän reittejään.Olis tehnyt mieli mukaan.


Kirjoitettu: 28.9.2015
Mun digiboksi ei enää saa singnaalia telkkarista,voin kyllä katsoa vanhoja tallenteita vaan uusia ei enää mene,eikä kanavat näy.Ei osannut poikani korjata,pitänee ostaa uusi,vaan kun siellä on mun lempparifilmejä tallennettuna,mitenkäs niiten nyt käy.Eihän niitä nyt kaikkia voi esillä pitää,uusia ja vanhoja,kun mulla on jo vanha whs tallennin vanhoja kasetteja varten.Mitähän pitäis tehrä?


Kirjoitettu: 14.9.2015
Lauantaina reissu tapaamaan serkkuja Messilään,siinä se yö sitten menikin "pulistessa"kun joitakin serkkuja en ollut tavannut moneen vuoteen ja sitten takastulomatkalla ,sunnuntaina, kaksosten synttäreille.Tänään onkin sitten podettu päänsärkyä,mutta kankusta se ei ole,paitsi jos minä kärsin muiden puolesta.


Kirjoitettu: 10.9.2015
Nyt kun on ollut niin kesäistä eikä ole paljon satanut,alan olla huolissani elokuussa istuttamastani omenapuusta ja marjapensaista, saako ne tarpeeksi vettä, kun mökillä ole kukaan kastelemassa.Suojaverkot kyllä laitoin,mutta saako vettä ?


Kirjoitettu: 1.9.2015
Tänäaamuna uin viimeiset aamu-uinnit mökillä olikin ihana aamu ,ihan tyyni ja lämmin.Sitten pakkasin pakasteet,muut oli jo pakattu illalla ja lähdin ajamaan kotiin,matkaa on 400 km.Hyvin matka meni ja nyt on parvekkeella kukkia ja minitomatteja silmän ilona,saan sieltä aina välillä maistiaisiakin.


Kirjoitettu: 31.8.2015
Aamulla on tarkoitus lähteä pois mökiltä ja nyt on niin ihana ilma että on jo ikävä tänne vaikken ole lähtenytkään.Aurinko paistaa komiasti eikä tuulekkaan,siis ihanan kesäistä.Kävin ottamassa verkon pois järvestä ja soutelin samalla kun on niin tyyntä.Sitten keräsin vielä puolukoita ja sain hirvikärpäsen tukkaani.Siis pieni muistutus ettei tämä ihan paratiisi ole,sain sen käär...eikun kärpäsen kyllä harjattua pois päästäni :-D


Kirjoitettu: 24.8.2015
Nyt aamulla näin elämäni ensimmäisen vaskitsan, piti oikein tarkastaa kirjasta.Oli puhelin mukana niin sain napattua siitä kuvankin.Ensin luulin että ompas iso kastemato,kun tuota kastetta aamulla olikin.


Kirjoitettu: 22.8.2015
Nyt on omenapuu istutettu ja marjapensaat sekä mansikat.Keväällä pitää saada vielä istutusmultaa muita varten.PItää omenapuu vielä suojata.


Kirjoitettu: 20.8.2015
Aamulla kävin kokemassa eilen laittamani verkon,toivomaani kuhaa ei tullut,vaan tuli setään lahna,hyvin kelpää sekin.Kutsuin ystävänkin syömään savustettua lahnaa.


Kirjoitettu: 19.8.2015
Kun aamulla oli ihan pläkis niin päätin viimeinkin yrittää laittaa verkon veteen,tulihan se laitettua,ehtei mennyt ihan viimeisen päälle.Aamulla sitten katsomaan onko tullut saalista,toiveena olisi kuha mutta kaikki kelpaa.


Kirjoitettu: 17.8.2015
Tänään kävin ostamassa perheomenapuun ja 2 mustaherukkapensasta,tarttui siinä mukaan 10 mansikantaintakin sekä 4 säkkiä multaa.Nyt vaan istuttamaan uuteen kasvimaahan,pitänee ensin suunnitella että mahtuu vielä salatit ja muun keväällä.


Kirjoitettu: 15.8.2015
Olen odottanut koko kesän kasvimaan tekoa,tai oikeasti se olisi pitänyt tehdä jo syksyllä.Nyt eilen illalla miehet sitten tulivat kaivamaan kivet pois ja tuomaan multaa,oli tilannut yhden kuorman mutta ei se mihinkään riittänyt,piti tuoda toinenkin kuorma.Siinä sitä minulle hommia riittääkin loppukesäksi,multa kun on peltomultaa niin siinä on kiviä ja juuria mukana,putsaamista riittää.Kun se on kohopenkkinä rinteessä niin pitää kivetä osa reunoista,niitä kiviä olenkin tänään haalinut sieltä ja täältä,paikalta otetut kivet on aivan liian suuria.Ne isot kivet on nyt riesana tien laidassa.Ehkäpä minulla ensikesänä on kasvimaa kunnossa.


Kirjoitettu: 9.8.2015
Eilen olin poikani ja kahden lapsenlapsen kanssa veneretkellä minun pienellä sähkömoottorilla,otettiin varalta 2 akkua mukaan.Veneilttin yhteensä 2,5 tuntia käytiin aika kaikana.Nähtiin pienen saaren puunlatvassa iso pesä,joku haukka vissiin,lentelivät niin korkealla etten osaa sanoa mikä.Onneksi kerittiin tulla takaisin ennenkuin alkoi sataa.Sitten olikin saunominen ja uinti,sitä ei sade haittaa,eikä makkaran paistoa eikä lettujen syöntiä.Nyt lapsilla koulut sitten jo alkaakin.Loma heiltä loppuu.


Kirjoitettu: 3.8.2015
Eilen olin Olavinlinnassa Sidelius-juhlakonsertilla,oli huikea.Konsertin loppupuolella rankka sadekuuro antoi ropinallaan oman panoksensa esitykseen.Onneksi kesti vain lyhyen aikaa.Poiskin päästiin kastumatta.

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.