Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 28.10.2017
Tiedätkö mikä kukka tämä on?


Kirjoitettu: 20.10.2017
Tänään kun kävelin lauttasaarensillalla niin sillan vieressä uiskenteli hylje,meinasin ottaa siitä kuvan mutta en ehtinyt kaivaa puhelinta esiin kun se ei enää tullut pintaan.Vahinko.Onhan jotkut nähneet niitä kanavassakin.


Kirjoitettu: 20.10.2017
Olin laittanut amarylliksen pimeeseen ja toivoin sen olevan tarpeeksi viileässä vaan ei näköjään ollut.Nyt kun kurkistin miten se on voinut niin siinä oli 30 cm pitkä valkoinen kukkavana nuppuineen,nostin sen nyt valoon ja kastelin.Ei taida näistä kukista enää olla jouluksi.Enkä nyt enää oikein voi vaihtaa multaakaan.Kaippa se siitä vielä punastuu,varsi alkaa jo vähän vihertää.


Kirjoitettu: 30.9.2017
Nyt saa "vanharouva"siis autoni vuosimallia 93 olla tyytyväinen, on pesty,vahattu ja katsastettu.Kiiteltiinkin kun oli niin hyvässä kunnossa,vaikka ikää jo on, ei ole koko aikana pahemmin vikoja ollut.


Kirjoitettu: 26.9.2017
Nyt tuli se laprakäynti vihdoinkin tehtyä,vaan ei se nytkään ihan helposti mennyt.Oli harjoittelija oppimassa ja piti pistää molempiin käsivarsiin ennenkuin onnistui.Onneksi en ole "piikkikammoinen"


Kirjoitettu: 22.9.2017
Kävin katsomassa kyseisen teatteriesityksen,näyttelijät olivat loistavia,mutta aihe ei ihan minun makuuni.Suurinosa yleisöstä tuntui kyllä tykkäävän ja onhan sitä esitetty jo monta vuotta. Makuasia.


Kirjoitettu: 22.9.2017
Kävin keskiviikkona Kirpilässä,en ollut aikaisemmin käynyt,mutta menen varmaan uudestaankin oli siellä niin paljon katseltavaa ettei kaikkia kerralla ehdi sulatta.Kirpilässä on tauluja 500 ja nyt oli näytillä 300.Kirpilä on auki vain keskiviikkona ja sunnuntaina iltapäivällä,se rajoittaa käymistä.Esillä on nimenomaan suomalaista taidetta.


Kirjoitettu: 18.9.2017
Heräsin aamulla jo viideltä,eikä yhtään enää nukuttanut,luin Hesarin ja söin normaalin aamupuuron.Kahdeksalta keksin että tänään voinkin lähteä lapraan verikokeeseen kun olen näin aikainen.Puin ja läksin menemään kun sitten muistin että lapraan mennessähän ei saa syödä.Eikun takaisin,tuli aamulenkki kumminkin tehtyä.


Kirjoitettu: 9.9.2017
Jostain syystä ei tänävuonna kukkinut yhtään valkolehdokkia,tai minä en ainaskaan löytänyt.


Kirjoitettu: 6.9.2017
Olen viimeinkin tullut kotia mökiltä.Ensin oli tietenkin pestävä iso pyykki 4 koneellista,on minulla mökilläkin kone vaan kun satoi etenkin ennen lähtöä ettei olisi saanut pyykkejä kuivaksi,toin kotia.Nyt näin kolmen kuukauden jälkeen on kaikki vähän hakusessa,missä mikäkin täällä on.Täällä on rakennettu ja muutettu maisemaa niin ettei paikkoja tahdo tunnistaa,hyvä kun sentään kotiin osasin ajaa.Ei täällä Ruoholahdessa enää paljon tyhjiä paikkoja  ole mihin rakentaa,sataman luona vielä.Ehkäpä nyt käyn täällä useammin.


Kirjoitettu: 22.8.2017
Minulta on kaadettu 7 kuusta ja niiden oksia olen nyt hakettanyt urakalla.Tänään kun sataa on lepopäivä ja ehdin täälläkin käydä.Pitäisi saada kaikki haketettua ennen kuin lähden pois täältä mökiltä.


Kirjoitettu: 1.8.2017
Minulta mansikat joko märkänee tai myyrät syö ne,nyt olen laittanut hiirennakin mansikkamaalle,jos vaikka tehoaisi,mokomat myyrät kun katkoo raakiisetkin. Syövät kypsistäkin vain osan.


Kirjoitettu: 1.8.2017
Kirjoitettu: 17.7.2017
Minusta tämä on kaunein pysäkki jonka olen nähnyt.


Kirjoitettu: 9.6.2017
Syksyllä jätin pienet porkkanat maahan ja nyt keväällä niihin oli kasvanut uudet naatinalut.Keräsin niitä pois, olivat hyvin säilyneet ja maistuivat tosi hyviltä,olivat kasvaneetkin.Jätin muutaman vielä,haluan nähdä kukkivatko ne.


Kirjoitettu: 7.6.2017
Nyt on perunat laitettu maahan,lähtivät helposti kokonaisena paakkuna ruukuista.Laitoin ne aurinkoiseen paikkaan hiesu maahan jota vähän vahvistin mustalla mullalla.Hiki siinä tuli ja menin uimaan.Nyt on sitten talviturkkikin heitetty,mittari näytti 17 C noin 20 cm päässä pinnasta.Nyt vain jännään kuinka perunat pärjää,kastella vissiin pitää lisää, jos ei sadetta tule.


Kirjoitettu: 1.6.2017
Minulla kun pelargoniat ei selvinnyt talven yli niin laitoin amppeleihin itäneet perunat,kun ne amppelit kuitenkin vien mökille.Saas nähdä onnistunko siirtämään ne kasvimaalle,onko kukaan kokeillut perunoiden siirtoa?Ne kasvaa kyllä komeasti ,on nyt noin 30 senttisiä.


Kirjoitettu: 29.5.2017
Tänään päätin mennä kauppaan "mummokärryillä"kun on enemmän ostoksia.Ostosten teko sujui hyvin ja tuli ostettua muutakin kuin listalla olevat kun nyt oli nuo kärryt.Kotimatkalla sitten kärryistä meni toinen pyörä rikki,oli se aika hankalaa kuljettaa kalleellaan ja kantaakkaan en jaksanut.Sain ne kumminkin kotiin vaan hiki siinä tuli.Erillaista kunto jumppaa.


Kirjoitettu: 24.5.2017
Minun lämpömittarini lakkasi toimimasta ja vaihdoin siihen uuden patterin,vaan ei se sittenkään toiminut.Kävin ostamassa uuden mittarin ja laitoin siihen patterit vaan ei sekään toiminut.Vika ei ollutkaan mittarissa vaan "uusissa"paristoissa,sen totesin kun ostin uusia paristoja.Ne paristot joita ensin laitoin olivat vielä pakkauksissa,että niitä ei ainaskaan ollut käytetty,voiko paristot vanheta käyttämättä? En muista milloin olen ne ostanut.Nyt minulla on ylimääräinen mittari ja mystisiä pattereita pakkauksessaan.


Kirjoitettu: 26.4.2017
Aamulla kun yritin soittaa niin sain kyllä puhelimen auki mutta mihinkään en päässyt,vaikka yritin monta kertaa.Pyyhinkin puhelimen ja katsoin sitten valoa vasten,lasissa olikin poikittainen halkeama,en yhtään tiedä mistä on tullut.Piti sitten lähteä korjauttamaan,heiltä löytyikin sopiva lasi ja lupasivat heti laittaa jos jään odottamaan.Semmoinen reilu puolituntia siinä meni,sitten puhelin olikin kunnossa ja sain lasille jopa vuoden takuun.Oli se vähän orpo olo kun puhelin ei toiminut.

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.