Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 25.12.2018
Kirjoitettu: 12.12.2018
Tänään sitten kävimme Amos Rexsissä.Pitkä oli jono vieläkin.


Kirjoitettu: 11.12.2018
Olis nuorimies halunnut mennä Amos Rex museoon vaan se on tiistaisin suljettu,mentiin sitten Oodiin.


Kirjoitettu: 7.12.2018
Nukuin viimeyönä huonosti,etten meinannut saada aamujumppa tehdyksi enkä muka tarennut mennä suihkuun.Pistin sitten saunan päälle ja menin sänkyyn takaisin odottamaan sen kuumeneminta,ajattelin että eiköhän sitten virkisty kun saunoo.No ei virkistynyt olin puoliunessa vielä iltapäivälle asti,en saanut mitään tehdyksi.Että tämmöinen päivä tänään.


Kirjoitettu: 5.12.2018
Eilen tarkastin mitä pakkasessa on ja totesin että on hyvä syödä pois korvasienet ja vähentää raparpereitatin.Minähän lähden tammikuussa etelään puoleksitoista kuukaudeksi,voisivat jäädä  vanhoiksi.


Kirjoitettu: 17.11.2018
Kävin kolmessa museossa ja kaikkissa oli paljon väkeä.Nähtävää oli  monen laista aika erikoistakin,Kiasmassa esim,yksi huone mihin ei lapset päässeet ja hyvä niin,siellä kun mitattiin penistä ja katsottiin sitten minkä verran kasvaa,filmillä sentään.HAMissa taas oli kuvattu miehiä alasti edestä ja takaa.Olihan siellä sellaisiakin tauluja joita olisin mielelläni seinilleni laittanut.


Kirjoitettu: 1.11.2018
Päätin laittaa auton seisookin talveksi,soitin siis vakuutusyhtiöön,sieltä sanottiin että sen hoitaa nykyään Trafi,otin sinne yhteyttä ja neuvoivat ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöön tai katsastuskonttoriin.Tämän pitemmälle en tänään ehtinyt.


Kirjoitettu: 26.10.2018
Olen opettanut lapsia ja lapsenlapsiakin että kiroilla ei saa,koska se on rumaa,mutta nyt telkkarissa kiroillaan niinkuin se olisi ihan luonnollista,järkyttävää....


Kirjoitettu: 25.10.2018
Lapsi täyttää kohta 50 vuotta,jos tätä menoa jatkuu niin kohtahan hän on vanhempi kuin minä,järkyttävää.......


Kirjoitettu: 10.10.2018
Yritän laittaa kuvan meidän parvekkeelta.


Kirjoitettu: 24.9.2018
Nykyään saa aina liputkin vain sähköisenä,eikä niitä enää saa edes printattua,minä haluan lippuni paperisena,minusta ne on varmempia.Ei sitten auttanut kuin soittaa Finnairille ja pyytää paperisena,suostuvat sentään,kun kerroin että edellisellä matkallani olin joutunut käymään lääkärissä ja sielläkin oli näytettävä lentolippu että sain vakuutukseen laskun.Paperinen ei minulta katoa mutta tabletilla sähköinen voisi livahtaa ties  minne.

Kirjoitettu: 10.9.2018
Luin lehdestä että tekevät tutkimusta pölypunkeista,minunhan piti tietenkin höyrypestä sänkynikin kun olen koko kesän ollut pois kotoa.Samalla pesin kaikki pesualtaat ja lattiakaivotkin,sekä lattiat tietenkin.Ikkunoita en enää jaksanut,eikä niissä nyt ainakaan "ötököitä"olekkaan.


Kirjoitettu: 7.9.2018
Tänään esiteltiin Jätkäsaaressa viherkorttelissa olevaa kattopuutarhaa,kävin katsomassa ja hyvin siellä punajuurenkin kasvoi sekä kasvihuoneessa tomaatit.Tämä kesä on varmasti ollut aika haastava,eikä paras mahdollinen aika esittelylle.


Kirjoitettu: 6.9.2018
Minulla kukkii nyt mustasukkainen petunia.


Kirjoitettu: 2.9.2018
Mökillä oli etenkin elokuussa niin hiljaista kun linnatkaan ei laulaneet,että nyt täällä kotona ilmastoinnin pieneen hurinaan on pitänyt totutella,etenkin ensimmäisenä yönä se jopa häiritsi.


Kirjoitettu: 27.8.2018
Viimehetkeen jäi minun keräteatteri käynti,eilen sitten käytiin.Kangasniemellä esitettiin  Muistojen albumit niminen  esitys,ihan hauska oli.Matka vaan oli aika pitkä,yli 130 km yhteen suuntaan,siinä se päivä sitten hurahtikin.


Kirjoitettu: 21.8.2018
Minun kaappini sanoi irti sopimuksen ja piti kiireesti hankkia uusi,olihan se entinen ollutkin käytössä yli kaksikymmentä vuotta,kun on tullut jo noita pakasteita kerättyä.Tänne korpeen kun on kaupoista pitkä matka ja minä en ole tieltäni paljon "mainostellut"niin piti keksiä keino tien löytämiseen,lupasin laitta puuhun pelastusliivit merkiksi mistä pitää tulla,toimi hyvin.Pitää näköjään odottaa monta tuntia ennen kuin uuden kaapin saa laittaa käyttöön,säälin  mun pakasteita,ne on kyllä kylmälaukuissa,toivosti auttaa.


Kirjoitettu: 14.8.2018
Lasten tekemät.


Kirjoitettu: 14.8.2018
Kun lapset oli täällä tehtiin myös nojatuoli,yritän laittaa siitä kuvan,siis lasten tekemä,vähän piti lopussa auttaa.


Kirjoitettu: 14.8.2018
Nyt on kohopenkistä saanut 3 isoa kesäkurpitsaa( pääsivät kasvamaan liiankin isoiksi) ja 5 avomaankurkkuja.Kesäkurpitsan lehdetkin on isoja kuin raparperillä.

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.