Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 9.12.2019
Tänä aamuna tultiin sitten korjaamaan putkessa oleva reikä,vedet poikki ja pätkä putkea väliin kun oli mutkan kohta.Vedet päälle ja sitten tulikin toinen reikä näkyviin,sama homma uusiksi.nyt ei anaskaan vielä vuoda.


Kirjoitettu: 4.12.2019
Eilen illalla kun menin kylpyhuoneeseen niin sukat kastui kun lattia oli märkä,kuumavesi putkeen oli tullut pieni reikä.Teippasin sen ha soitin sitten huoltomiehelle joka tuli sitten myöhemmin laittammaan siihen tilapäisen paikan,hyvin saikin laitettua ei tule yhtään vettä.Nyt odotellan koska putkimiehillä on aikaa tulla korjaamaan.Mistähän tuollanen pieni reikä ykskaks tulee,mitenkähän se korjataan,onkohan putket tulleet huonoiksi.


Kirjoitettu: 22.11.2019
Ennen tuli Elannosta ostettua emäbroileri nyt on myynnissä luumukirsikkatomaatteja.


Kirjoitettu: 1.11.2019
Lähdin ratikalla maalikaupaan hakemaan spreymaalia autoni naarmujen paikkaukseen,pyysin Toyotan punaista,ei riitä tiedoksi,on monta eri sävyä,empä ollut huomennut.Huoltokirjasta kuulemma löytyy oikeat sävyt,eikun huoltokirjaa hakemaan,tuli tehtyä kaupunki (saitsinkia)useampaan kertaan.Sain sitten kyllä maalinkin.


Kirjoitettu: 23.10.2019
Viime keväällä etsin parvekelasijen korjaajia,lupasivat tulla vaan ei tulleet,nyt syksyllä kuukauden odottelun jälkeen sitten tänään tuli.Tuomio,ei näitä saa kuntoon kun näiden tekijä on mennyt konkurssiin eikä osia enää saa,pitäis kaikki uusia,hinta 2900,-.Pitää nyt miettiä.


Kirjoitettu: 4.10.2019
On se ikävää kun joka kerta vaihtuu lääkäri,taaskin,lääkäri oli lähtenet pois,turhaa on uudelle lääkärille soittoaikaa varata,mitäpä osaisi sanoa.Nyt on aika uudelle lääkärille ensi kuussa, toivottavasti ei ole sitä ennen lähtenyt.


Kirjoitettu: 23.8.2019
Minulla lentelee lepakko sisällä vaikka ovi ja ikkunat on olleet kiinni.Kaippa se yöllä löytää raon jostain hirren välistä ulos kun on sisäänkin löytänyt.Toivottaavasti.


Kirjoitettu: 23.8.2019
Minulla lentelee lepakko sisällä vaikka ovi ja ikkunat on olleet kiinni.Kaippa se yöllä löytää raon jostain hirren välistä ulos kun on sisäänkin löytänyt.Toivottaavasti.


Kirjoitettu: 21.8.2019
Yllättäin pääsinkin ostamaan arpoja,helppoa se ei ollut,tablettikin sammui aina välillä monta kertaa.Aikaa meni niin että nälkäkin tuli.:-))


Kirjoitettu: 3.8.2019
Vielä pitäisi keksiä millä peittää tai koristaa tuon rautatapinpään.


Kirjoitettu: 3.8.2019
Vielä pitäisi keksiä millä peittää tai koristaa tuon rautatapinpään.


Kirjoitettu: 30.7.2019
Pakko lämmittää


Kirjoitettu: 29.7.2019
Minulla oli yövieraana 6 vuotias kaveri jolle tuli ikävä ja piti tämäkin jättää kesken ja viedä hänet heidän mökille 14 km päähän.Kun ikävä iskee niin eihän sille mitään voi.


Kirjoitettu: 27.7.2019
Tänään olen ollut monta tuntia järvessä vahtimassa pieniä ja isompiakin uimareita vaan ei kylmä tullut kun vesi on +24C.Nyt kyllä on selkä ja rintakin punaisena,kun ei tullut tuota aurinkoöljyä tarpeeksi aikaisin laitettua.


Kirjoitettu: 25.7.2019
Tänään lähden taas lastenvahdiksi mutta nyt en ole yksin vaan poikani on kanssani,lapsiakin on kyllä 6 kappaletta.Ikähaitari on yhdäksästä seitsemääntoista,Eivät sentään ihan pieniä mutta sitä innokkaimpia "pörräämään" vesillä ja aina nälkäisiä.


Kirjoitettu: 10.7.2019
Tänään yritettiin isolla kauhurilla siirtää laituri paikoilleen,ei onnistunut,tehtiin sitten tälläinen.Syksyllä otetan kokonaan pois ja tehdään uudenlainen.


Kirjoitettu: 9.7.2019
Tänään ei sää suosi minua,illalla on Oopperaan meno ja vettä sataa ja muutenkin on kylmää,pitäisi täältä mökiltäkin löytää lämmintä ja siistiä päällepantavaa,pitääkin alkaa etsiä.


Kirjoitettu: 29.6.2019
Tänään on täällä saunanlämmitys käynnissä,kun on aitokiuas niin sitä saakin lämmittää kauan,on se sitten vielä huomennakin lämmin.


Kirjoitettu: 28.6.2019
Olen ollut eilisestä asti kahden pojan huoltajana ja pojat laittoi tänään ruokaa,pitikin käydä välillä syömässä,hyvät ruokaa pojat laitoin.Toinen on 11 ja toinen 16 vuotias.


Kirjoitettu: 24.6.2019
Viime yönä on yksi kurkuntaimi nostettu ylös juurineen,en tiedä kuka ja miksi?

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.