Avustuskohteet

Sharewoodissa on 49 upeaa avustuskohdetta. Valitse kohteesi ja liity hyväntekijäksi.


Kirjoitettu: 22.12.2021
Kirjoitettu: 8.9.2021
Meidän pikkukaveri opetteli jo olemaan kuiva muuta vissiin kaikki hokivat jatkuvasti että,käy potalla,mene pissille,kaveri suuttui ja kävi paiskaamassa molempien kylpyhuoneiden ovet kiinni että paukkui,molemmissa oli potta.Sitten yritti itse laittaa vaippaa ,vaan kun ei onnistunut vei sen äidilleen ja komensi,vaippa.Nyt on palattu vaippoihin ainaskin toistaiseksi.


Kirjoitettu: 24.8.2021
Tänään käytettiin kaksivuotias koronatestissä kin eilen nousi kuume 39,5 :n ja oksensi monta kertaa,täällä kun on kouluissakin ollut tartuntoja.Aikoja ei meinannut saada mistään,kaikkialla täyttä.Toivottavasti on vaan joku ”lenssu”,tarkistaa pitää.


Kirjoitettu: 16.8.2021
Luulin etten tänäkään vuonna vielä saisi omia omenia,kin piti jo lähteä pois mökiltä niin aikaisin,selän takia,mutta mulle sanottiin että kyllä ne kypsyy jo sisällä,otin mukaan ja kyllä nyt ovat kypsyneet.Pieniähän ne on muuta pieni ja nuori on puukin.


Kirjoitettu: 27.7.2021
Ystäväni oli käynyt minun mökilläni ja kertoi ettei siellä ole varmasti satanut yhtään kun mustikatkin oli kuivaneet pippurin kokoiseksi.Toivon kuitenkin että omenapuut on hengissä selvinneet.Toinen poikani kyllä kävi siellä toissa viikolla kastelemassa,kun olivat siellä päin ja saivat yhden kesäkurpitsankin.


Kirjoitettu: 10.7.2021
Kun ei tuolla Savossa saanut selkäkipuun kunnon hoitoa piti tulla kotinurkille,nyt on nikama kuvattu ja murtuma todettu sekä korsetti määrätty.Mutta kyllä se yhtä jonottamista on ollut parina päivänä.


Kirjoitettu: 7.7.2021
Niitä puita on muuten 2 koivun takana on myös mänty.


Kirjoitettu: 7.7.2021
Eilen tuli poikani ja hänen appensa kaatamaan järveen kaatuneet puut ja vetivät ne rantaan sekä pilkkoivat,oli se aikamoinen homma.Autoakin siinä tarvittiin ja miniä oli ratissa.Onneksi minulla oli tarpeeksi paksu köysi joka kesti vetämisen.


Kirjoitettu: 27.6.2021
Juhannusmyrsky kaatoi täällä puita järveenkin,mitenköhän se sieltä pois saisi,ihan isoja tukkipuita.Kauppareissullekkin piti ottaa saha mukaan kun oli kaatunut puu tielle.Oli sähkötkin poissa yli vuorokauden.Vettä satoi rankasti ainaskin neljä tuntia.


Kirjoitettu: 18.6.2021
Tänään ajoin auton huoltoon,ongelma selvisi,oli paljon pienempi kuin oletin,hyvä niin.Oli vain akun toisen navan kenkä niin löysällä ettei saanut kontaktia.Vähällä pääsin,


Kirjoitettu: 16.6.2021
Mun auto on ennen pelannut kuin enkeli mutta nyt.on jo toisen kerran akku tyhjentynyt ihan tyhjäksi ,vähässä ajassa,tai joku muu sähkävika,inahdakaan ei.Pitänee viedä huoltoon.


Kirjoitettu: 12.5.2021
Viime yönä makuuhuoneessani inisi itikka,täällä kotona ei ole ennen koskaan ollut itikoita,mökillä niintä kyllä on,ja vielä tähän aikaan,en meinannut uskoa,aamulla oli kyllä merkki poskessa.


Kirjoitettu: 26.3.2021
Täällä on meri jo avoinna,joskin mun kuvassa poikittain.


Kirjoitettu: 17.3.2021
Kävin eilen silmälääkärissä,ei onneksi ollut mitään vikaa mutta uudet lasit kyllä saan.Lääkäri  vissiin ihastui minun silmiini niin että halusi niistä vielä valokuvankin,nyt minulla on sitten varattu aika silmänpohjakuvaukseen.En tiennyt että sellaisia kuvia otetaankaan.Aina jotain uutta oppii.


Kirjoitettu: 2.2.2021
Meille tänne Jätkäsaareenkin on joku tehnyt  avannon josta voisi mennä uimaan.


Kirjoitettu: 14.1.2021
Eilen syntyi ikkunoihin tälläisiä ”pitsiverhojen”.


Kirjoitettu: 14.1.2021
Parvekkeella pelargoniat paleltui tänävuonna,viime vuonna selvisivät ihan hyvin ja kukkivat jo keväällä.Ei nyt parvekelasit auttaneet.

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.