Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Nälkäpäivän lipaskeräys tuotti 1,25 M€

Nälkäpäivän lipaskeräys tuotti 1,25 M€

Lahjoittaminen onnistuu verkossa ja puhelimella lokakuun loppuun saakka.

Nälkäpäivän lipaskeräys tuotti noin 1 250 000 euroa. Nälkäpäivän lipaskeräys järjestettiin eri puolilla Suomea 14.–16.9. Keräys sujui hyvin ja innosti tuhansia kerääjiä auttamaan. Keräyksen lopullinen yhteenlaskettu tulos selviää marraskuussa.

Lopulliseen tulokseen lasketaan mukaan muut lahjoitustavat, kuten tekstiviesti-, netti- ja MobilePay-mobiilisovelluslahjoitukset.

“Haluamme kiittää kaikkia Nälkäpäivään osallistuneita vapaaehtoisia ja lahjoittajia, joiden avulla Punainen Risti voi auttaa katastrofien uhreja Suomessa ja maailmalla. Kiitos välittämisestä”, tiivistää Nälkäpäivä-kampanjan koordinaattori Raisa Heinämäki.

Nälkäpäivä on Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys, joka jatkuu vielä reilun kuukauden. “Kampanja jatkuu lokakuun loppuun asti, joten mukaan auttamaan ehtii vielä hyvin. Kuka tahansa voi osallistua Nälkäpäivään perustamalla oman nettilippaan tai tekemällä lahjoituksen esimerkiksi tekstiviestillä tai netissä”, muistuttaa Heinämäki.

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan konfliktien ja onnettomuuksien uhreja sekä Suomessa että maailmalla.

Tänä vuonna kerätyillä varoilla autetaan muun muassa Jemenissä konfliktin ja kuivuuden keskellä eläviä ihmisiä. Suomessa katastrofirahasto tukee esimerkiksi henkisen tuen vapaaehtoisten kouluttamista.

Nälkäpäivä järjestetään tänä vuonna 37. kerran.

Lähde: Punainen Risti

Kuva: Maria Santto / Suomen Punainen Risti

19.09.2017

Kommentit (3)

HEIKKI REMES 20.09.2017
HIENOA
Aila Ristolainen 19.09.2017
Todella hieno summa.
HEIKKI REMES 19.09.2017
HIENOA

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.