Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Koronaviruksen takia koululaisemmekin kärsivät

Koronaviruksen takia koululaisemmekin kärsivät

Hei Agran koululaisten ystävät!

Intiassa koko maa on koronaviruksen takia ollut suljettuna 24.3. alkaen ja piina jatkuu vielä ainakin 15.5. asti. Koulummekin koko väki joutuu olemaan kotonaan ja poliisit vartioivat joka aluetta, ettei kukaan yritä ulos. Kumppanijärjestökään ei voi tässä nyt auttaa, kun hekään eivät saa poistua kotoaan. Kaupat aukeavat vain lyhyeksi ajaksi päivittäin ja kasviksia on vaikea saada. Koulutyttöjemme perheissä on nyt kaikilla nälkä, kun vanhemmatkaan eivät voi mennä edes tilapäistöihin. Normaalisti perheet saavat mahdollisesti pienet tulonsa päivittäin, nyt ei lainkaan.

Koululaisillemme on kerrottu, miten pestä käsiä. Heidän on vaan vaikea saada vettä mihinkään tarkoitukseen, kun pois kotoa ei saa mennä. Jos joku koululaisistamme sairastuu, pääsevät he hoitoon läheiseen sairaalaan, jonka kanssa kumppanijärjestö on tehnyt hoitosopimuksen. Valtio on julistanut Agran koronan takia vaara-alueeksi, koska ulkomailta kotiin palanneet agralaiset ovat tuoneet koronaa alueelle. Agrassa on nyt päivisin lähes +40 astetta lämmintä. Lisää ongelmia tulee wc-käynneistä, kun kaikki joutuvat tekemään tarpeensa ihan kodin lähelle.

Agran koululaiset pääsevät jatkamaan koulunkäyntiään 6. heinäkuuta, koska nyt on koulujen kesäloma-aika koko Intiassa. Valtion päätöksen mukaan kaikki koululaiset pääsevät jatkamaan opintojaan seuraavalle luokalle. Meidän koulussamme jatkaa kolmannella luokalla neljätoista tyttöä ja yläasteen kuudennella luokalla 24 tyttöä. Koulumme suunniteltu kevätretki on siirretty ainakin syksyyn ja kesäleirit on peruutettu.

Nyt on hyvä aika ryhtyä koululaistemme kummiksi tai kannattajaksi https://www.agrankoululaiset.org/kummiksi.

Lisää tietoa koulustamme sivuillamme www.agrankoululaiset.org.

Pysytään kaikki koulumme tukijoina! Hyvää kevättä teille kaikille!
Agran koululaiset ry
04.05.2020

Kommentit (5)

HEIKKI REMES 03.10.2020
https://www.worldometers.info/coronavirus/
HEIKKI REMES 14.07.2020
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Pirkko Matikainen 08.05.2020
Surullista siellä niinkuin täällä meilläkin, mutta siellä vielä hankalampaa osaammeko olla kiitollisia puhtasta vedestämme ja pääsemme liikkumaan kun pidämme turvavälin. Voimia Argan lapsille ja vanhemmille.
Raija Pekkanen 05.05.2020
Hyvää ja huonoa uutista.
HEIKKI REMES 04.05.2020
ikävä juttu tosiaan,toivottavasti Modi saa jotain aikaiseksi kun uutisissa sanoi kukaan ei jää ruoatta tai ilman huoltoa

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.