Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Hyvää tyttöjen päivää!

Hyvää tyttöjen päivää!

Slummissa asuvien dalitityttöjen koulumme Agrassa, Intiassa, kaipaa tukeasi. Korona on kurittanut koko Intiaa, mutta slummeissa asuvat ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Ryhdy lahjoittajaksi tai kummiksi tytöillemme, jotta tytöillä olisi parempi mahdollisuus päästä elämässään eteenpäin. Emme halua antaa tyttöjä 9-vuotiaana naimisiin.

Ylläpidämme Chaudhary Charity Schoolia Agran kaupungissa, Intiassa. Koulua käy yhteensä 38 daliti-tyttöä, alakoulussa on 3. luokalla 14 ja yläkoulussa 6. luokalla 24 oppilasta.

Korona-viruksen takia Intiassa koulut olivat suljettuina keväällä ja kesälomien jälkeen heinäkuussa. Elokuussa koulut saivat toimia etänä ja näin jatkuu edelleen. Koska meidän koululaisillamme ei ole älypuhelimia, vie opettaja tehtävät oppilailleen maanantaisin ja hakee ne takaisin perjantaisin. Kaikkeen liikkumiseen tarvitaan kulkulupa. Ihmiset on juuttuneet koteihinsa ja kyllästymistä on ilmassa.

Kumppanijärjestömme on jakanut koululaistemme perheille ruoka-apua, koska nyt ei ole voitu järjestää kouluruokailua eikä dalitien perheillä ole ollut juurikaan mahdollisuutta työntekoon. Koululaisten perheet saavat myös apua koulumme sairaalasopimuksen perusteella sairastuessaan.

Koulumme toimintaan tarvitaan edelleen uusia kummeja. Meillä on 67 kummia ja tarvitsemme heitä vielä lisää koulun toiminnan takaamiseksi. Myös koulumme kannattajiksi otamme mielellämme vastaan uusia jäseniä. Myymme intialaista reilua ja luomua teetä hintaan 6 €/pakkaus. Keräämme rahaa myös keräyslippailla, otamme vastaan yksittäisiä lahjoituksia, testamenttejä sekä myymme tori.fi:ssä lahjoitustavaroita.

Lue lisää facebook-sivultamme https://www.facebook.com/agrankoululaiset, jossa tiedotamme aktiivisesti koulun ja yhdistyksen tapahtumista sekä toiminnasta! Kotisivumme löydät täältä: https://www.agrankoululaiset.org/. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä (info@agrankoululaiset.org tai puh 044 5357072).

Agran koululaisten pankkiyhteys FI45 8000 2710 2436 83. Ruoka-avun viitenumero 16007. MobilePaylla 79909. Rahankeräyslupa RA/2019/104 on voimassa 31.8.2021 asti.

Agran koululaiset ry
12.10.2020

Kommentit (5)

HEIKKI REMES 17.12.2020
hienoa
HEIKKI REMES 13.12.2020
hienoa
HEIKKI REMES 14.11.2020
hienoa
HEIKKI REMES 13.10.2020
hienoa työtä
HEIKKI REMES 12.10.2020
hienoa,mukavaa tyttöjen päivää

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.