Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Jani Toivola liittyi Sharewoodiin

Jani Toivola liittyi Sharewoodiin

Homokeskustelusta suivaantunut Jani Toivola tukee Mielenterveysseuraa.

Juontaja-ekomuotiyrittäjä Jani Toivola liittyi Sharewoodiin viime viikolla.

Jani on ollut esillä mediassa viime päivinä, kun hän kirjoitti Helsingin Sanomissa eronneensa kirkosta Ajankohtaisen Kakkosen viime viikkoisen Homoilta-ohjelman vuoksi. Ohjelman seurauksena kirkosta on eronnut jo 25000 ihmistä.

Sharewoodissa Janin järjestövalinta on Suomen Mielenterveysseura.

”Valitsin sen tämän kaiken keskustelun siivittämänä. Henkinen hyvinvointimme on muutenkin kovalla koetuksella. Ihmiset kokevat itsensä ulkopuolisiksi yhteiskunnasta tai kokevat etteivät pysty täyttämään yhteiskunnan vaatimuksia. Se lisää väsymistä ja masennusta”, Jani perusteli.

”Se miten me voimme, heijastuu siihen miten yhteiskunta voi”, hän lisäsi.

Jani juontaa tänä syksynä Tyylitunnustuksia-ohjelmaa MTV3:n Avalla ja omistaa Greendress-ekomuotikaupan Helsingissä. Yrittäjänä hän arvostaa myös Sharewoodin tapaa tehdä hyvää.

”Sharewood on oivallinen keksintö ja kivaa oli se, ettei hyötysuhdetta yritetä peittää. Kun useampi taho pääsee yhteen ja jokainen hyötyy siitä, se on parasta.”

Hyvin sanottu Jani!

Tee kuten Jani ja liity sinäkin Sharewoodiin!
 

Kuva: MTV3

19.10.2010

Kommentit (8)

Marketta Härkönen 22.02.2012
Vuosi sitten liittynyt ja saldo on nolla joten miten avustuskohde siitä hyötyy?
Mira Virtanen 22.02.2012
Jee hyvä :)
Tanja Pirttilä 22.02.2012
Toivottavasti hän aikoo myös harrastaa klikkailua :P
Nina Eber 22.02.2012
Hienoa Jani :)
Eija J 26.12.2011
Hyvä Jani :)
My Paasivaara 22.10.2010
On hyvä, että myös "julkimot" liittyvät tänne ja näin näyttävät osaltaan esimerkkiä muille. Ehkäpä Janin avustuksella saadaan lisää liittyjiä? :)
Kitte Grönholm 21.10.2010
Tervetuloa! Minulle kaikki ihmiset ovat tasavertaisia, enkä voi ymmärtää lausuntoja, joita jokin aika sitten tv:ssa kuultiin. En voi myöskään kuvitella, vaikka en uskovainen olekaan, että Jumala sortteeraisi ihmisiä hyviin ja huonoihin henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan. Taitaa olla tekopyhien keksintöjä koko juttu.
Jaksamista ja paljon positiivista mieltä Sinulle Jani.
Senni Kamunen 21.10.2010
En tajuu mikä järki on erota tuollaisen homo jutun takia kirkosta! Ihmisiähän hekin ovat kuten me kaikki muutkin. Vai pelkäättekö että homous tarttuu? Ihan naurettavaa touhua. Eikä ihmiset voisi alkaa hyväksymään tuollaisia asioaita joille me emme voi mitään? Emme voi mitään jos naiset tykkää naisista tai miehet miehistä. Vai voimmeko? Valitamme tuollaisesta turhan päiväisestä asiasta. Miettikää välillä muitakin kuin itseänne. Toiset näkevät nälänhätää ja kärsivät sairauksista ilman lääkitystä, kuolevat asioihin joihin meillä suomessa on hoito mahdollisuus. Voi herran tähden ihmiset!!! Miettikää kaksi kertaa ennen kuin toimitte. Ihan sama asia kuin vastustaisi rasistesisesti ulkomaalaisia tulemasta suomeen tai solmimasta suhdetta vaaleaihoisen kanssa. Tämä yleisesti kaikille! Minulla ei ainakaan ole homoja/lesboja/ulkomaalaisia vastaan mitään. Ne ovat ihmisiä siinä kuin mekin, heillä on oikeus elää ihan kuin meilläkin! Nostan kaikille poika pareille ja tyttöpareille hattua jotka uskaltavat liikkua ulkona yhdessä ja elää kuin pariskunnan kuuluukin avoimesti. Eläkää täysillä älkääkä välittäkö tuollaisista turhan päiväisistä sortamisesta. Teillä on oikeus elää kuin muillakin!!!!

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.