Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Aila Paloniemi Sharewoodiin

Aila Paloniemi Sharewoodiin

Keskustan kansanedustaja on jo hyväntekeväisyyden veteraani!

Hienoa saada Sharewoodiin käyttäjiä kaikista puolueista!

Keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi liittyi Sharewoodiin viime viikolla. Hän on Sharewoodin ensimmäinen keskustalainen valtakunnanpoliitikko.

”Minulle tuli hyvä mieli, kun katselin Sharewoodin ideoita ja sivuja. En käytä Facebookia, mutta ajattelin heti, että tähän Sharewood-porukkaan voin liittyä”, Aila kertoo.

Aila antaa puhelinhaastattelua Saarijärveltä Halpa-Hallin pihaan pysäköidystä asuntovaunusta, jolla hän liikkuu tekemässä vaalityötään ruisleipää jakaen. Aila on Keskustan eduskuntavaaliehdokas Keski-Suomessa.

Ailan Sharewood-avustuskohde on Sairaalaklovnit. Valinta oli hyvin luonteva, sillä Aila toimii syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallisen yhdistyksen Sylvan puheenjohtajana.

”Sydämeeni sattuu, kun ajattelen pieniä lapsipotilaita sairaaloissa, joissa ei aina ole edes kunnon leikkitiloja. Sairaalaklovnit auttavat pieniä maan hiljaisia, he voivat tarjota toivon kipinän.”

Ennen poliitikon uraa Aila työskenteli 20 vuotta toimittajana Yleisradiossa. 1980-luvulla Aila kehitteli idean, että radio-ohjelmalla voitaisiin kerätä rahaa kerran vuodessa kokonainen päivä Unicefille. Idea oli silloin uusi, mutta se lähti hyvin lentoon. Pian hyväntekeväisyysohjelmia alkoi ilmestyä muuallekin.

Nykyään Ailalla on Plan-kummilapsi, hän on kirkon ulkomaanavun Naisten Pankin aktiivi ja tukee kuukausittain monia muitakin järjestöjä. Erityisesti naisten ja lasten auttaminen on läheistä.

”Pystyn tekemään toisten eteen töitä parhaiten.”

Jos Aila valitaan eduskuntaan, hän lupaa edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä ja tuoda uusia vaihtoehtoja lasten ja vanhusten hoitoon ja hoivaan. Perhehoito on Ailan mielestä erinomainen vaihtoehto.

Aila Paloniemi, mitä maailma tarvitsee?

”Lämpöä ja luottamusta.”

Tervetuloa Sharewoodin hyväntekijöihin Aila!

Lue Ailan kehut demareiden Tuula Väätäiselle Sharewoodin Hyvät Vaalit 2011 -sivulta

Sharewood.org on uusi suomalainen hyväntekeväisyysmedia, jossa käyttäjät lahjoittavat vastuullisten yritysten rahaa hyväntekeväisyyteen ja voittavat palkintoja. Liity nyt Sharewoodiin!

Kuva: Sari Muhonen

20.03.2011

Kommentit (1)

Aila Ristolainen 14.09.2014
Tervetuloa joukkoon!

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.