Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Helena Ranta Sharewoodiin

Helena Ranta Sharewoodiin

Ihmisoikeusloukkauksien ja sotarikosten selvittäjä oikeushammaslääkäri Helena Ranta tukee Sharewoodissa UN Womenia.

Helsingin Sanomien kilpailussa hiljattain Suomen parhaaksi naiseksi äänestetty professori haluaa Sharewoodin kautta tukea naisten ja tyttöjen aseman parantamista maailmassa.

Kriisialueilla kiertänyt Ranta on vakuuttunut, että naisten aseman parantaminen on yksi parhaista tavoista rakentaa rauhaa ja parempaa tulevaisuutta kaikille.

Helena valitsi Sharewood-avustuskohteekseen Suomen UN Womenin.

"UN Women on YK:n uusi tasa-arvojärjestö, joka tekee pitkäjänteistä työtä eri puolilla maailmaa. Oikeus koulutukseen, terveyteen, säälliseen työhön ja elämään ilman väkivaltaa ovat perustavaa laatua olevia ihmisoikeuksia, jotka kuuluvat naisille ja tytöille siinä missä miehille ja pojillekin."

"Sen lisäksi tutkijat ovat varsin yksimielisiä siitä, että naisten aseman parantaminen on tehokkain keino vähentää köyhyyttä, kohentaa lasten elämää ja hillitä ilmastonmuutosta", Ranta sanoo.

Helena Ranta pitää Sharewoodia loistavana matalan kynnyksen tapana osallistua maailman muuttamiseen. Suomen UN Womenille lahjoitetuilla rahoilla tuetaan erityisesti Afganistanin naisia ja tyttöjä. Enemmistö afgaanitytöistä menee naimisiin lapsena, ja naisten odotettavissa oleva elinikä on vain 43 vuotta.

"Maassa, jossa naisten tietämättömyys oikeuksistaan voi viedä heidät vankilaan, on valtava tarve kasvattaa tietoisuutta ihmisoikeuksista ja tukea naisia. Tekemistä siis riittää", Ranta sanoo.

Lämpimästi tervetuloa Helena, on suuri kunnia saada sinut Sharewoodin hyväntekijöihin!

Sharewood.org on uusi suomalainen hyväntekeväisyysmedia, jossa käyttäjät lahjoittavat vastuullisten yritysten rahaa hyväntekeväisyyteen ja voittavat palkintoja. Liity nyt Sharewoodiin, niin Aurinkomatkat lahjoittaa puolestasi euron Punaiselle Ristille Japaniin!
 

Lähde: Suomen UN Women
Kuva: Suomen UN Women 

21.03.2011

Kommentit (3)

Sa Mi 28.12.2011
"tutkijat ovat varsin yksimielisiä siitä, että naisten aseman parantaminen on tehokkain keino vähentää köyhyyttä, kohentaa lasten elämää ja hillitä ilmastonmuutosta"

Ei siis pelkästään lapsissa ole tulevaisuus vaan myös naisissa.
Mirja Ulmanen 30.03.2011
Hienoa Helena!
Heidi Jokela 21.03.2011
Lämpimästi tervetuloa! :)

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.