Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Näin sinä kehittäisit Sharewoodia

Näin sinä kehittäisit Sharewoodia

Tyytyväiset käyttäjät toivovat lisää mainostajia, hyväntekoa ja palkintoja.

Sharewoodin käyttäjäkysely loppukeväästä oli huippusuosittu. 400 vastaajan otos tuli täyteen hetkessä.

Sharewoodin käyttäjät ovat pääosin tyytyväisiä palveluun. Yli 70 prosenttia vastaajista piti Sharewoodia tarpeellisena ja modernina. Toisaalta monet olivat sitä mieltä, että Sharewood voisi olla monipuolisempi ja mielenkiintoisempi.

Käyttäjien järjestövalintaan vaikutti eniten se, että järjestö on luotettava ja se edustaa omia arvoja. Käyttäjät kaipaavat järjestöiltä lisää tietoa avustustoiminnan tuloksista ja erilaisista auttamisen tavoista.

Yli puolet vastaajista kertoi, että heidän suhteensa Sharewoodissa mainostaviin yrityksiin oli muuttunut paljon tai jonkin verran myönteisemmäksi. Kielteisemmäksi suhde oli muuttunut vain kahdella vastaajalla.

Käyttäjiltä kysyttiin myös, mitä yrityksiä he haluaisivat nähdä mainostajina Sharewoodissa. Pitkältä listalta nousivat esiin muun muassa Nokia, Valio, Fazer, Finnair, ABB, Sonera, McDonalds, Hesburger, Kesko, S-ryhmä, Marimekko, Ikea, Elisa, Sanoma, Alma, Neste ja Arla.

Facebookia käyttää vastaajista 66 prosenttia. 15 prosenttia ei käytä muuta sosiaalista mediaa kuin Sharewoodia. 73 prosenttia on suositellut Sharewoodia kavereilleen.

Käyttäjät kaipaavat Sharewoodin erityisesti lisää mainostajia. Myös uusia elämyspalkintoja ja kilpailuja toivottiin. Käyttäjät kaipaavat myös parempia ohjeita, selkeämpää käyttöliittymää ja hyväntekoon keskittymistä. Yleisesti ottaen käyttäjät olivat Sharewoodiin kuitenkin tyytyväisiä.

Vastaajista 75 prosenttia oli naisia ja loput miehiä. Kolmannes vastaajista on Suur-Helsingin alueelta.

Kiitos kaikille vastaajille, Sharewood sai käyttäjäkyselystä arvokasta tietoa! Teemme koko ajan töitä uusien mainostajien mukaansaamiseksi ja uusien hyvänteon tapojen sekä elämyspalkintojen tarjoamiseksi.

 

08.06.2011

Kommentit (1)

Noora Pantio 10.06.2011
Uudet ja useammin vaihtuvat elämyspalkinnot voisivat houkutella mukaan lisää hyväntekijöitä. Olen myös pienten uudistusten kannalla, mainokset esimerkiksi voisivat vaihtua useammin. Mielestäni Sharewoodin sivusto on nykyisellään täysin passeli, mutta pientä piristystä se kaipaa.

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.