Hyvät Uutiset

Sharewoodin Hyvät Uutiset kertovat miten maailmaa pelastetaan - fiksusti ja viihdyttävästi.

Hyvät Uutiset

Aki Riihilahti Sharewoodiin

Aki Riihilahti Sharewoodiin

Aki tukee Iceheartsia, koska urheilu auttaa syrjäytyneitä nuoria.

Huippujalkapalloilija Aki Riihilahti liittyi Sharewoodiin.

Akin avustusjärjestö on Icehearts. Icehearts tukee syrjäytymisvaarassa olevia nuoria urheiluharrastuksen avulla.

“Olen täysin vakuuttunut ja vaikuttunut Iceheartsin tarpeellisuudesta, toimivuudesta ja tuloksista. Suomessa on järisyttävän paljon syrjäytyneitä ja apua tarvitsevia nuoria, ja on meidän kaikkien vastuu että täällä ei kaveria jätetä. Icehearts on tässä asiassa malleista toimivin”, Aki perustelee.

Akin oma äiti toimi työuransa erityisopettajana. Aki on lapsesta asti nähnyt, että monet nuoret tarvitsevat luotettavaa aikuista joka pysyy heidän elämässään.

“Kun selitin äitilleni Iceheartsin toimintamallin, hän liikuttui kovasti, sillä hänen mielestään juuri tällaista pitkäaikaista ja luotettavaa tukea moni nuori tarvitsee.”

Aki on ollut monessa hyväntekeväisyydessä mukana. Nyt hän on sitoutunut systemaattisesti Iceheartsiin ja kehitysvammaisten Special Olympicsiin.

Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa aiemmin pelannut Helsingin Jalkapalloklubin HJK:n keskikenttäpelaaja uskoo jalkapallon voimaan parantaa maailmaa. Akin mielestä jalkapallo antaa kaikille mahdollisuuden kuulua joukkueeseen, harrastaa ja pitää huolta omasta fyysisestä, henkisestä ja sosiaalisesta tasapainosta.

“Jalkapallo toimii ympäri maailmaa asiana, johon voit taustoistasi huolimatta tulla mukaan ja kuulua, joko pelaajana, seuratyöntekijänä tai fanina, ja tällainen kuuluvuuden tunne luo usein merkityssuhteita ja antaa ihmiselle tärkeyden tunteen. Muutenkin maailma
on täynnä irallisia identiteettiä ja erottavia tekijöitä mutta vain vähän globaalisti yhdistäviä asioita, kuten urheilu ja musiikki.”

Huippu-urheilijan mielestä Sharewood on auttamistapana tätä päivää.

“Olen törmännyt kuinka monella suomalaisella on halua auttaa ja olla mukana hyvissä teoissa, mutta usein ei löydy luontevaa tapaa siihen. Sharewoodissa voi valita omat kohteet ja aktiivisuuden, ja muutenkin uudenlainen sosiaalinen vastuullisuus on tätä päivää.”

Aki Riihilahti, mitä maailma tarvitsee?

“Maailma tarvitsee välittämistä ja vastuunottamista ympäristöstä ja toisistamme. Esimerkiksi joka päivä voi valita antaako toiselle ihmiselle tärkeyden tunteen, ja silloin on tehnyt jo kaksi ihmistä onnelliseksi.”

Aki, olet huipputyyppi! Mahtavaa saada sinut Sharewoodin hyväntekijöihin!

Liity sinäkin Sharewoodiin tukemaan Iceheartsia Akin kanssa!

Kuva: Jussi Eskola

10.06.2011

Kommentit (5)

HEIKKI REMES 15.04.2016
HIENOA
Mervi Peltonen 21.05.2013
Aki on aina niiiiiin ihana!!!!
Birgitta Palmusuo 18.06.2011
Hienoa! Kiitos lämpimistä ja kauniista sanoista vastauksessasi kysymykseen: mitä maailma tarvitsee.
Sirkku Ijitola 14.06.2011
Jippijaijee, Aki, hienoa! Tervetuloa Sharewoodiin ja tukemaan Suomen Iceheartsia, jota myös minä olen jo monta viikkoa tukenut. On nimittäin hieno konsepti erittäin tärkeän asian puolesta.
Terho Tirkkonen 10.06.2011
Hyvä Aki - tervetuloa Sharewoodiin!

Tule hyväntekijäksi

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.